Vieraina Mirja ja Martti Ojares

Risto Siltanen on toimittanut kirjan "Jumalan seitsemäs ihme". Kirja koostuu Mirja Ojareksen päiväkirjamerkinnöistä kristillisen TV7-kanavan perustamisesta yhdessä puolisonsa Martin kanssa.

”Jumalan seitsemäs ihme, Kristillisen tv-kanavan synty Suomessa” -kirja kuvailee Mirja ja Martti Ojareksen Jumalalta saamaansa kutsua perustaa kristillinen televisiokanava. Martti kuvailee TV7:n olevan Jumalan asialla ja kanavan motto on: Jeesus Kristus on Herra. kirja julistaa evankeliumia ja ylistää Jumalan suuruutta.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 364 katselua
  • Ensilähetys: su 23.12.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 43
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi