Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Tapio Puolimatka

Kasvatuksen teorian ja tradition professori sekä käytännöllisen filosofian dosentti, tutkija Tapio Puolimatka on kirjoittanut kirjan ”Usko, tiede ja Raamattu”.

Tutkija Tapio Puolimatka tähdentää kirjassaan "Usko, tiede ja Raamattu" että Kristuksen ristinkuoleman merkitystä. Se avaa näkökulman ihmisen turmelukseen ja luo pohjan itsekriittiselle tieteelle. Ajallemme on myös tyypillistä tieteisusko, eli tieteen nousu epäjumalaksi. Jos tieteestä suljetaan pois Jumalan todellisuus, on tutkimuksen lähtökohta epäkriittinen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 209 katselua
  • Ensilähetys: su 17.2.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 47
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi