Sallikaa lasten tulla

Usko on luonnollinen osa arkea! TV7:n lastenohjelmien kautta lapset saavat oppia tuntemaan rakastavan taivaallisen Isän. TV7 tuottaa runsaasti lastenohjelmia sekä dubbaa suomeksi puhuttuna suosittuja piirrettyjä maailmalta kuten Superkirjan ja Theon. Lasten kestosuosikkeihin kuuluvat TV7:n lastenohjelmista Herra Hissanen ja Nelli-Nalle.

Hyppää mukaan seikkailuun

Jännitystä, hauskuutta, rohkeutta ja rakkautta. Tätä kaikkea TV7:n ihanat lastenohjelmat tuovat. Nasta raamiksessa Mila kertoo ihmeellisiä Raamatun tositarinoita piirtäen ja maalaten. Nelli-nallen mukana pääsee hauskoihin seikkailuihin ja Herra Hissasen hupaisassa seurassa ei ole koskaan tylsää!

Elämyksellisiä piirrettyjä

Kanavalla nähdään runsaasti ihania piirrettyjä. Ohjelmat johdattavat tuntemaan Jumalan, rakastamaan häntä ja luottamaan häneen yhä enemmän. Muista myös supersuositut Superkirja ja Theo, jotka näkyvät kanavalla alkuillasta keskiviikoisin ja sunnuntaisin.

Lauletaan yhdessä

Tule mukaan mukaansatempaavan musiikin pariin, vaikka koko perheenä. Musiikki on Jumalan lahja! Annetaan sanoman koskettaa ja rikastuttaa elämää!

Opetusta lapsille ja aikuisille

Luetaan ja opitaan

TV7 Kauppa tarjoaa lapsille jännitystä, seikkalua, rakkautta ja suuria tunteita kirjojen kautta!

The action Bible
Raamattu sarjakuvina on jännittävä seikkailu Raamatun kertomusten keskelle. Kirjassa on yli 200 vaudikasta kertomusta aikajärjestyksessä.
Sanoja joista uneksia
Vietä rauhaisa hetki yhdessä lasten kanssa ja lue heille kertomus Raamatusta. Jokaisen kertomuksen ohessa on myös aiheeseen liittyvä Raamatun jae, muistolause sekä rukous.
Minä olen
Kirjassa kerrotaan lapsille Jumalasta Häntä kuvaavien nimien kautta. Niihin liittyvien Raamatun kertomusten sekä rukousten avulla lapset oppivat, mitä nämä nimet tarkoittavat.

Lastenohjelmien kummiksi

Tarvitsemme sinua mukaan työhön! Lähde tukemaan lasten kristillistä kasvatusta! TV7 Lastenohjelmien kummina tuet lastenohjelmien tuotantoa. Voit olla mukana kertalahjoittajana tai kuukausitukijana. Yhdessä saamme viedä evankeliumin ilosanomaa lapsille!

Lastenohjelmien kummit kunniakirja

Liity mukaan kummiksi ja saat olla tukemassa lastenohjelmien tuotantoa. Lähetämme sinulle lastenohjelmien kummikirjeen, jossa kerromme ajankohtaisia kuulumisia työstä.

Tutustu lisää