Rukous

Tarvitsetko elämäsi tilanteisiin rukousapua? TV7 lähettää suoria esirukousohjelmia 2-3 kertaa viikossa: yleensä maanantaisin ja torstaisin. Ohjelmissa rukoillaan sinun puolestasi ja lähettämiesi rukousaiheiden puolesta. Voit lähettää rukouspyyntösi etukäteen sähköpostitse osoitteella rukous@tv7.fi . Ohjelmien aikana voit soittaa tai lähettää rukousaiheen tekstiviestillä ruudussa näkyvään numeroon.

Huuda minua avuksi ahdistuksen päivänä.
Minä vapautan sinut, ja sinä olet kunnioittava minua.

Ps. 50:15

Koko elämä Jumalan hoitoon?

Tämän valmiin rukouksen avulla voit kertoa Jumalalle, että olet päättänyt seurata Häntä.

Suorat rukousohjelmat kanavalla joka viikko. Rukoile yhdessä ohjelman esirukoilijoiden kanssa tai lähetä oma rukouspyyntösi ennakkoon rukous@tv7.fi

Opetusta rukouksesta

Kun olet Jumalan lapsi, voit itsekin rukoilla Jumalaa ja kuunnella Hänen ääntään. Näiden ohjelmien kautta voit oppia lisää rukouksesta.

Armolahjoista apua rukoukseen

Rukousta Psalmien sanoin

Kun väsyttää eikä sanoja rukoukseen löydy, voit katsoa ja kuunnella psalmien luentaa ja psalmilauluja. Voit vain levätä ja henkesi saa virvoitusta.

Kasva rukoilijana

Jumala haluaa vetää omiaan yhä lähemmäksi itseään. Hän vie syvempään yhteyteen rukouksen ja profeetallisten lahjojen kautta. Samalla Jumala kasvattaa rukoilijassa hengen hedelmiä. Kokeneet uskovat opettavat ja auttavat eteenpäin rukouksen tiellä.

Lapsetkin rukoilevat

Jumalan valtakunta on lasten kaltaisten. Jumala kuulee lasten rukoukset ja vastaa usein hämmästyttävillä tavoilla. On tärkeä opettaa ja rohkaista lapsia rukoukseen. Näissä ohjelmissa kuulemme lasten rukouksesta ja näemme rukoilevia lapsia. Saakoot ne rohkaista monia lapsia ja lasten vanhempia mukaan.

Esirukous kansan ja maan puolesta

Kristityille on annettu erityinen tehtävä ylläpitää oman kansansa vanhurskautta rukoillen. ”Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä” (Snl. 14:34). Uskon kautta he kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupausten toteutumista, tukkivat leijonien kidat. (Hepr. 11:33)

Suomessakin on ollut vuosikymmeniä uskollisia esirukoilijoita, jotka ovat hellittämättä rukoilleet kansamme ja maamme puolesta. Suomen kulkiessa kuitenkin koko ajan kauemmaksi Jumalasta, Jumala on nähnyt hyväksi vahvistaa näitä esirukoilijoita, lisätä heidän joukkoaan ja rakentaa heistä vahva esirukoilijoiden armeija. Tästä Jumalan kutsusta syntyi Muurinaukossa-rukousarmeija viisi vuotta sitten. Rukousarmeija on jakautunut maakunnittain 12 osastoon, jotka viikoittain rukoilevat yhteisten rukousaiheiden puolesta sekä oman maakuntansa puolesta.


Joka toinen kuukausi esirukoilijat kokoontuvat yhteiseen paastoon ja rukoukseen. TV7 lähettää Muurinaukossa-paastopäivän ohjelman kanavalla aina paastopäivän lopuksi klo 18.30.

Tule mukaan rukoilemaan yhdessä tuhansien esirukoilijoiden kanssa, jotta maamme pelastuisi ja Herra lähettäisi henkensä virvoittamaan ja tuomaan elämää!

Muurinaukossa-rukousarmeija

Seuraavissa ohjelmissa opetetaan lisää tehokkaasta esirukouksesta kansan ja maan puolesta sekä paastosta, joka on keskeinen esirukouksen työkalu.

Esirukous Israelin puolesta

Rukous Israelin puolesta kuuluu jokaiselle esirukoilijalle. ”Minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat” (1. Moos. 12:3). Seuraavissa ohjelmissa kuulet tarkemmin, mitä edellä mainittu kehotus pitää sisällään ja miten Israelin puolesta on hyvä rukoilla.