Tähtiverhon taa - Keski-Suomen joulugospelkimara

Sanomaa rauhasta ja rakkaudesta muistuttaen meitä kaikkia siitä, minkä vuoksi joulua todella vietämme – Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme syntymän kunniaksi.

Tärkeässä osassa ovat perinteiset kauneimmat joululaulut sekä joulukonserttien kestosuosikeiksi viime vuosina nousseet laulut.

Kyösti Kytöjoki on konnevetinen laulaja ja evankelista, joka on vaikuttanut suomalaisessa musiikkielämässä jo viidellä vuosikymmenellä.

Eija Merilä on syntynyt Kivijärvellä. Hän on laulanut jo lapsesta asti. Uraa taiteilijana hän on luonut yli 55 vuoden ajan. Näiden vuosien varrella Eija on nähnyt maailmaa kiertäessään viidellä eri mantereella. Aluksi hänet tunnettiin kevyen musiikin esittäjänä ja parhaiten vuoden 1971 superhitistä 'Luvannut en ruusutarhaa'. Laulajan elämä mullistui 1970-luvulla Lähi-idässä, kun hän kohtasi Jeesuksen ja sai elämäänsä todellisen Ystävän.

Emilia Liimatainen on Konnevedeltä kotoisin oleva 21-vuotias lahjakas laulaja, jolle musiikki on ollut aina tärkeä osa elämää. Tällä hetkellä Emilia opiskelee musiikkia Jyväskylän ammattikorkeakoulussa soittimenaan klassinen piano.

Toivontuojat–orkesteri
Juho Leppänen – piano
Petteri Sällinen – kitarat
Pertti Ruuska - basso
Greg Note – multi-instrumentit

  • 2243 katselua
  • Ensilähetys: ti 24.12.2019, Taivas TV7
  • Kesto: 85 min
  • Puhutut kielet: