Vie kanssamme evankeliumin sanomaa koteihin! Ohjelmamme tavoittavat päivittäin tuhanseja koteja.

Jaamme ilosanomaa Jumalan armosta, Jeesuksen ristinkuolemasta ja ylösnousemuksesta. Tuotamme kristillisiä televisio-ohjelmia Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja venäjänkielisissä maissa sekä ympäri maailman. Ilman TV7:n tukijoita emme olisi tässä. Kanavamme toimii täysin lahjoitusvaroin ja kustannukset syntyvät mm. ohjelmien tuottamisesta, tekstityksestä, käännöksistä, ohjelmien ja elokuvien ostamisesta, editoinnista sekä henkilökuluista.

Kysymyksiä?

Jos, sinulla on kysymyksiä lahjoittamiseen tai varainhankintaan liittyen, voit soittaa tai lähettää viestiä lahjoittajasuhteista vastaavalle, Erika Niemelälle.  
Erika Niemelä
Lahjoittajasuhteiden ja varainhankinnan päällikkö
erika.niemela@tv7.fi
+358-(0)44-7095788
Kanavan ohjelmia tuottaa Ristin Tuki ry, jolla on voimassaoleva rahankeräyslupa.

Ristin Tuki ry:n varoin tuotetaan kristillisiä televisio-ohjelmia, joita näytetään TV7:n kanavilla. Yhdistyksellä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2016/824. Suomessa tuotettavien ohjelmien lisäksi yhdistys rahoittaa koko TV7:n Jerusalemin toimituksen toiminnan. Ristin Tuella on myös taloudellinen vastuu kaikkien TV7:n kanavien toiminnasta.

Tule mukaan tukemaan TV7:n työtä taloudellisesti kuukausittain ja muistamaan kanavaa rukouksin. Helpoin tapa on tehdä omaan verkkopankkiin toistuva maksu, jolloin lahjoitus lähtee kuukausittain automaattisesti tililtä.
kuukausilahjoitus
Pankki IBAN BIC/SWIFT Viitenumero
Nordea FI40 1112 3000 3427 89 NDEAFIHH 9700
Kaikki yhteystietonsa ilmoittaneet tukijat saavat ilmaiseksi viisi kertaa vuodessa ilmestyvän 24-sivuisen TV7 Ystävälehden, joka sisältää myös 16-sivuisen TV7 Uutiset -lehden.

  *
  Annathan myös vanhan osoitteesi, jotta osoitteenmuutos kohdistuu oikeaan henkilöön.  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuojaa ja ehtoja sovelletaan.

  Onko sinulla oma lempiohjelmasi, jonka tuotantoa haluat tukea? Kun käytät lahjoittaessasi ohjelman tai työmuodon omaa viitenumeroa, voit tukea juuri sitä kohdetta, joka on sinulle itsellesi tärkeä. Yleisviitteellä saadut lahjoitukset ohjataan sinne, missä niitä kulloinkin eniten tarvitaan. Viitenumeron ja ohjelman kuvauksen näet oikealla / alhaalla klikkaamalla kuvaa. Tilinumero: FI40 1112 3000 3427 89 (NDEAFIHH).

  1. Valitse ohjelma tai kategoria 2.

  Israel

  Lastenohjelmat

  Kansainvälinen kanavaperheemme

  Suorat rukousohjelmat

  Keskustelut ja haastattelut

  Opetusohjelmat

  Evankelioivat ohjelmat

  Tapahtumat ja kokoukset

  Ulkomainen opetus

  Muut ohjelmat

  Voit tukea TV7:n toimintaa soittamalla lahjoituspuhelimiin. Kuuntele viesti, jotta lahjoitus menee perille.

  Taivas tv7 0600 10170 (20,28 € + pvm) 0600 10177 (11,93 € + pvm)

  TV7 plus 0600 17077 (10,01 € + pvm)

  Himlen tv7 0600 10070 (10,01 €+ pvm)

  Tukipuhelin
  Voit lahjoittaa nyt myös kätevästi tekstiviestillä. Lähetä haluamasi viesti numeroon 16499. Lahjoita 12e: lähetä tekstari TAIVAS numeroon 16499 Lahjoita 20e: lähetä tekstari TAIVAS20 numeroon 16499 Lahjoita 30e: lähetä tekstari TAIVAS30 numeroon 16499
  Logo
  Jotta TV7 voi toimia, tarvitaan kanavapaikkaa hallinnoimaan osakeyhtiö. Lighthouse Network Ltd Oy omistaa kanavapaikan, jossa TV7 lähettää ohjelmia. Yksi tapa tukea TV7:ää on ostaa yhtiön osakkeita. Jokavuotisessa yhtiökokouksessa toimitusjohtaja Martti Ojares sekä yhtiön hallitus kertovat osakkaille kanavan taloustilanteesta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Osakkeen merkintähinta on 300 € ja minimimäärä 5 kappaletta. Kysy lisätietoja Martti Ojarekselta (puh. 040 522 7988 ja sähköposti: etunimi.sukunimi@tv7.fi).
  placeholder
  Suomalaiset testamenttaavat yhä enemmän omaa varallisuuttaan järjestöille, joiden työ on heille itselleen tärkeää ja merkityksellistä. Myös TV7:n tukiyhdistykselle Ristin Tuki ry:lle on tehty testamenttilahjoituksia. Lahjoituksen tekijöille TV7 on ollut henkireikä ja he ovat halunneet rakentaa testamentillaan kristillistä televisiotyötä. Kun tuet Ristin Tuki ry:tä, tuet evankeliumin sanoman levittämistä television ja verkon välityksellä kotimaassa ja ulkomailla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Martti Ojares, puh. 040 522 7988, sähköposti: etunimi.sukunimi@tv7.fi
  placeholder
  • Yhdistyksen tarkoitus on evankeliumin levittäminen kaikkialle maailmaan sähköisen median keinoin.
  • Yhdistyksellä on ohjelmien tuottamiseen ja tekemiseen tarvittava henkilöstö ja tilat.
  • Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää hengellisiä kokouksia ja tapahtumia, harjoittaa julkaisutoimintaa esim. television, radion ja lehtien välityksellä sekä järjestää rahankeräystä.
  • Yhdistys voi järjestää kursseja, koulutusta, yleisötilaisuuksia ja matkoja jäsenilleen.
  • Yhdistys voi omistaa toimintaansa ja tarkoitustaan varten tarpeellisia kiinteistöjä ja muuta omaisuutta.
  • Yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja.
  • Yhdistys voi tukea ja harjoittaa lähetystyötä kristinuskon levittämiseksi maailmaan.
  Rahankeräyksen saaja ja käytännön toimeenpanija

  Ristin Tuki ry

  Luvan tiedot

  RA/2021/1717: Lupa on voimassa toistaiseksi 1.1.2022 alkaen.

  Toimeenpanoalue

  Lupa on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

  Varojen käyttö

  Kerätyt varat käytetään kristillisten tv-ohjelmien tuotannosta ja ohjelma-ajan ostamisesta aiheutuvien kustannusten kattamiseen eli ohjelmien tekemiseen, tuottamiseen ja lähettämiseen.