TV7 julkaisee kolmea lehteä, jotka ovat TV7 Uutiset, TV7 Ystävälehti sekä Christina.

Ilmaisjakelulehti TV7 Uutiset esittelee TV7:n ohjelmia ja kertoo koskettavia elämäntarinoita ihmisistä, joiden elämän Jumala on muuttanut. Uutiset julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan ilmaiseksi vapaaehtoisvoimin ja se on hyvä lahja esimerkiksi naapureille, jotka eivät vielä tunne Jumalaa. Lue lisää lehtien jakamisesta täältä.

TV7 Uutiset on erinomainen mainoskanava, sillä 140 000 – 160 000 lehden painos tavoittaa satoja tuhansia suomalaisia – niin kristittyjä kuin asiasta kiinnostuneitakin.

Lehteä voi lukea verkossa Lehtiluukku-nimisessä palvelussa. Lehteä pääset lukemaan tästä.

TV7 uutiset

TV7 Ystävälehti on tilattava sanomalehtipaperille painettu lehti, joka on TV7:n aktiivikatsojien ja ystävien oma lehti. Kaikki osoitteensa ilmoittaneet kanavan tukijat saavat Ystävälehden sekä Uutiset ilmaiseksi kotiinsa. TV7 Ystävälehdestä voit lukea TV7-kanavaperheen eri kanavien sekä Jerusalemin toimituksen kuulumisia, opetusartikkeleita sekä tukijoiden ja ohjelmantekijöiden haastatteluja. Myös Martti ja Mirja Ojares kirjoittavat lehdessä siitä, mikä on heidän sydämellään.

TV7 Ystävälehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa ja vuosikerran hinta on 25 €.

Tilaaminen


  Annathan myös vanhan osoitteesi tunnistamista varten.

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuojaa ja ehtoja sovelletaan.

   Huom! Lahjatilaus on voimassa yhden vuoden kerrallaan. Lahjatilauksen saajan ja maksajan pitää olla eri henkilö (ja eri osoitteessa).

   Lehden maksaja

   Lehden saaja


   Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuojaa ja ehtoja sovelletaan.

   Suomen ensimmäinen kristillinen naistenlehti Christina perustettiin 2005 ja sitä julkaisi Media Missio ry 12 vuoden ajan päätoimittajana Laila Tienhaara. Vuoden 2018 alusta päätoimittajana on toiminut Mirja Ojares. Lehteä kustantaa Kuninkaan tyttäret ry. Christina-lehti, lehden somekanavat, sekä verkkosivut ovat naisten kokoontumispaikka, jossa naiset voivat yhdessä jakaa sydäntään ja elämäntarinoitaan. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden voit tilata joko alla olevan lomakkeen kautta tai puhelimitse Christina-lehden asiakaspalvelunumerosta 044 7675194.

   Tutustu Christinan nettisivuihin täällä.

   Facebook: Christina-lehti

   Instagram: @christinalehti

   Tutustu kuninkaan tyttäret ry:n toimintaan täällä.

   Christina-lehti

   Tilaa Christina


    Lehden tilaaja

    Lehden saaja    Annathan myös vanhan osoitteesi, jotta osoitteenmuutos kohdistuu oikeaan henkilöön.
    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuojaa ja ehtoja sovelletaan.