Elämää Raamatusta

Meillä on elettävänä koko elämä. Elämä, jolle usein itse valitaan jonkunlainen suunta ja sisältö. Yhä useampi valitsee suuntimekseen Raamatun, joka tarjoaa kokonaisvaltaisinta ja rikkainta sisältöä. Kristinusko ei ole pelkkä harrastus vaan sen voi ottaa vastaan läpi elämän luotaavana voimana. Rakkaus, armo, hyvyys, oikeudenmukaisuus ja monta muuta mielentilaa kukoistavat jokaisessa päivässä, kun elämme ja kasvamme Raamatun ja kolmiyhteisen Jumalan kanssa.

Raamattu ja rukous – voittamaton paketti

”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” Matt. 24:35

Onko rukous sinulle tuttua, haluatko olla osa rukousarmeijaa? Tutustu Muurinaukossa-rukoustyöhön ja liity yhteiseen, koko Suomen kattavaan rukousrintamaan!


TV7 Kaupasta löytyy kirjallisuutta myös tästä aiheesta ja monesta näkökulmasta.

Sanoja joista uneksia – Raamatun kertomuksia ja rukouksia lapsille
Raamattu
Eri kokoisia ja -värisiä
Kirkkauden Jumala ilmestyi
Arvo Silventoinen

Jokaiselle löytyy oma paikka

”Armolahjoja on erilaisia, mutta Henki on sama.” 1. Kor. 12:4

Avioliitto syttyy Raamatun valossa

”Vaimot, olkaa omalle miehellenne alamaisia niin kuin Herralle, sillä mies on vaimon pää, niin kuin myös Kristus on seurakunnan pää, oman ruumiinsa, seurakunnan, vapahtaja.” Ef. 5:22 ”Miehet, rakastakaa vaimoanne niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen puolesta – – Samoin miehen tulee rakastaa omaa vaimoaan niin kuin omaa ruumistaan. Joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään.” Ef. 5:28

Raamattu tsemppaa työelämässä

”Mitä teettekin, tehkää se sydämestänne niin kuin Herralle eikä ihmiselle.” Kol. 3:23

Kun kaikki ei mene putkeen

”Näitä kuutta Herra vihaa, seitsemää hänen sielunsa inhoaa: ylpeitä silmiä, petollista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta, sydäntä, joka miettii häijyjä juonia, jalkoja, jotka juoksevat kiireesti pahaan, väärää todistajaa, joka laskettelee valheita, ja riidan rakentajaa veljesten välille.”
San. 6:16-19

Yliluonnollisuus arjessa

”Herra on henki, ja missä Herran henki on, siellä on vapaus.” Kor. 3:17