Vieraana Anna-Liisa Valtavaara

Toim. Reijo Telaranta. Teologi, kouluttaja ja puhuja Anna-Liisa Valtavaara on kirjoittanut kirjoja kiltteydestä: "Kiltteydestä kipeät", "Oikein kiltit" ja "Ainako anteeksi".

Anna-Liisa Valtavaaran kirja ”Kiltteydestä kipeät” kertoo, miten liiallinen kiltteys voi suorastaan sairastuttaa. Kiltteydestä voi tulla musertava ja elämää vaurioittava taakka. Anna-Liisa Valtavaara on myös kirjoittanut kirjan ”Oikein kiltit”. Kun vääränlainen kiltteys uuvuttaa ja tekee sairaaksi. Oikealla tavalla kilttinä oleva saa sen sijaan siunauksen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 377 katselua
  • Ensilähetys: su 20.1.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 45
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi