Reijo Telarannan vieraana Seppo Laakso

Diakoni, psykoterapeutti, retriitin- sekä sururyhmien ohjaaja Seppo Laakso on kirjoittanut kirjat "Kitara soi niin hiljaa, Miehet puhuvat surustaan" ja "Rukouksia hiljaisuudessa".

Seppo Laakson kirja "Kitara soi niin hiljaa, Miehet puhuvat surustaan" kuvaa surevaa miestä ja Raamatusta löytyy rinnastukseksi kertomukset Jobista, Vapahtajasta, apostoli Johanneksesta sekä Paavalista. Kirja "Rukouksia hiljaisuudesta" on tarkoitettu hartauskirjaksi. Se rohkaisee säännölliseen rukouselämään ja sopii retriitteihin.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 137 katselua
  • Ensilähetys: su 16.12.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 42
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi