Reijo Telarannan vieraana Arto Antturi

Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan pastori Arto Antturi on kirjoittanut kirjan "Syvistä vesistä valoon, Rukousmietiskelyjä psalmitekstien äärellä".

Pastori Arto Antturi on kirjassaan "Syvistä vesistä valoon, Rukousmietiskelyä psalmitekstien äärellä" halunnut tuoda esiin psalmit lauluina ja rukouksina. Kirja koostuu Helluntaista Tuomiosunnuntaihin eli kirkkovuoden toisen puoliskon psalmeista. Jo Qumranin löydöissä oli psalmitekstejä, ne ovat Raamatun luetuin kirja.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 150 katselua
  • Ensilähetys: su 18.11.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 40
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi