Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Erkki Ranta

Viinikan seurakunnan eläkkeellä oleva kirkkoherra, Tampereen hiippakunnan pappisasessori, tutkija ja teologian tohtori Erkki Ranta on kirjoittanut kirjan "Ilosanoma yli rajojen, Apostolien teot kaikelle kansalle".

Erkki Rannan kirjassa "Ilosanoma yli rajojen, Apostolien teot kaikelle kansalle" vie lukijan läpi kristillisen seurakunnan ensimmäisten vuosikymmenten. Kirja on kirjoitettu kirkkovuoden tekstit huomioon ottaen ja se sopii kaikkien luettavaksi. Erkki Rannalta on myös ilmestynyt kirjat "Kahden tulen välissä, Profeetta Jeremia" ja "Punainen lanka, sillat VT:stä UT:hen".

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 212 katselua
  • Ensilähetys: su 25.11.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 41
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi