TV7 helposti näkyviin Taivasboksilla!

Kytke Taivasboksi internetiin ja televisioon. Käynnistä laite ja TV7 näkyy televisiosi HDMI-kanavalla. Taivasboksin käyttöönotto on oikeasti näin helppoa! Taivasboksin avulla voit katsoa TV7:ää vaikka tv:ssäsi ei olisi muita tv-liittymiä.

Edullisesti

Vain 7 eur/kk + aloitusmaksu 70 eur + toim.kulut. Taivasboksi ei ole hinnalla pilattu!

Tilaa

Osoitteessa: taivasboksi.fi/tilaus.
Taivasboksi-paketti sisältää Raspberry Pi -boksin , HDMI-kaapelin, verkkokaapelin, kaukosäätimen ja ohjelmakortin sekä käyttöohjeet. Taivasboksi ei vaadi useita ylimääräisiä laitteita ja johtoja!

Tuki ja ilmainen korjauspalvelu

Taivasboksin käyttöön saat helposti apua soittamalla tai sähköpostilla:

  • p. 09 315 446 77
  • taivasboksi(at)taivasboksi.fi

Pääkaupunkiseudulla, Kanta-Hämeessä ja Hyvinkäällä saat asennuksen ja apua myös paikan päälle 70 eur lisähintaan.

Taivasboksin käyttöohje

Lisää Taivasboksista: taivasboksi.fi

Taivasboksi on Raspberry Pi -pientietokone, jonka Suomen Taivasboksi on asentanut helppokäyttöiseksi TV7-kanavien katselulaitteeksi. Raspberry Pi on Raspberry Pi Foundationin tuotemerkki.

Muita tapoja, joilla saat TV7:n näkymään!

Taivas TV7 näkyy kaapeliverkossa sekä internetissä. Myös antennitaloudessa asuvien katsojien on helppo saada kanava televisioonsa. Apple- ja Android mobiililaitteisiin on ladattavissa TV7-applikaatiot.

Näin voit katsoa TV7-kanavaa

kaapeli
Sopii kaapeliverkko-talouksiin
antenni
Sopii antenniverkko-talouksiin
internet
Toimii pelkän internet-yhteyden avulla

TV7-kanava näkyy kaapeliverkossa ilmaiseksi.

Kanavapaikat
Anvia Kanava 68
Elisa Kanava 68
DNA (Welho) Kanava 42
Telia Kanava 45 (Himlen TV7 kanava 46)
JNT Kanava 68 (Himlen TV7 kanava 940)
MPY Kanava 45 (Himlen TV7 kanava 46)

Osta operaattoriltasi IPTV-palvelu ja siihen kuuluva boksi. Esimerkiksi Elisa Viihde, Telia TV, Watson Viihdepaketti ja Maxivision (5€ / kk).

Viihdepalvelut
Elisa Viihde Laajakaista ADSL-, VDSL- tai kuituyhteydellä Kanava 533, Kaapelimodeemiyhteydellä kanava 63
Maxivision TV7 tilattavissa yksittäisenä kanavana 5€ / kk
Telia TV TV7 (kanava 45) ja Himlen TV7 (kanava 46) kuuluvat peruskanaviin
JNT IPTV small -paketti 9,95€ / kk. Himlen TV7 kanava 240 ja Taivas TV7 241
Ålcom Kristna paketet 3,30€ / kk. Himlen TV7 kanava 240.
viihdepaketti

Yhdistä tietokone, tabletti tai älypuhelin televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla. Molemmat laitteet yhdistetään television hdmi-liitäntään ja ne vaativat toimiakseen internetyhteyden.

Chromecast on näistä yksinkertaisempi ja edullisempi vaihtoehto. Sen avulla yhteensopivan päätelaitteen sisältöä voidaan langattomasti jakaa televisioruudulle. Chromecastia voit käyttää tietokoneella niin, että avaat TV7:n nettisivut Chrome-selaimella. Lisäksi Android ja iOS mobiililaitteiden Taivas TV7 applikaatioissa on sisäänrakennettu tuki Chromecastille.

Applen laitteilla vastaava tekniikka on AirPlay, joka toimii Apple TV -laitteen kautta. Apple TV:hen voidaan Chromecastin tavoin lähettää sisältöä langattomasti muilta Applen päätelaitteilta Safari-selaimella TV7:n nettisivujen tai Taivas TV7 -sovelluksen kautta.

Lisäksi uudelle Apple TV:lle (4. sukupolvi ja uudemmat) on saatavilla Taivas TV7 ja Himlen TV7 -sovellukset, joiden kautta ohjelmien katselu on helpointa.

chromecast

Kytke tietokone, tabletti tai älypuhelin televisioon kaapelilla ja katso TV7:ää internetissä osoitteessa www.tv7.fi. ­­­Televisiossa tulee olla HDMI-liitäntämahdollisuus. Mobiililaitteiden tapauksessa sekä laitteen että television tulee tukea MHL-standardia. Kaapeleita ja lisätietoja laitteittesi yhteensopivuudesta saat kodinelektroniikkaliikkeistä.

Mikäli haluat katsella TV7:n sisältöä suoraan mobiililaitteeltasi, kätevin tapa tähän on Taivas TV7 -sovellus, joka on ladattavissa Android-, IOS- ja Windows Phone 10 -alustoille. Latauslinkit kauppoihin löydät tämän sivun alareunasta. Katselu onnistuu myös suoraan TV7:n nettisivujen kautta.

hdmi

Uudet älytelevisiot voivat näyttää langattomasti saman laitevalmistajan muiden laitteiden kuten puhelimen ja tabletin kuvaa ilman lisälaitteita. (Esim. Samsung ja LG Smart TV.)

Yhdistä mobiililaite televisioon ja katsele TV7:ää esimerkiksi Taivas TV7:n Android-sovelluksen kautta. Joidenkin uusien älytelevisioiden tapauksessa TV7:n katselu onnistuu myös nettisivujen kautta suoraan älytelevision internetselaimella.

alylaite
Get it on Google Play