Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Klaus Korhonen

Teologian maisteri, Helsingin Saalem-seurakunnan johtaja, kirjailija Klaus Korhonen on kirjoittanut kirjan "Kuin avara meri". Kuvat Pertti Lukkarila.

Klaus Korhosen kirja "Kuin avara meri" sisältää 52 lyhyttä tekstiä, jotka ovat läpileikkaus hänen julistustyöstään.
Vesi symboloi hänen mielestään jumalallista elämää.
Kirja on kirjoitettu tämän päivän kiireiselle ihmiselle. Korhosen mukaan suuret tarinat ovat edelleenkin rakkaustarinoita. Ydinsanoma kirjassa on, että ihminen on Jumalan rakkauden kohteena.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 122 katselua
  • Ensilähetys: su 28.10.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 39
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi