Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Risto Santala

Rovasti Risto Santala on tehnyt pääasiallisen elämäntyönsä Israelin ja juutalaislähetyksen parissa. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja, joista ensimmäinen on "Pieni astia pyhässä maassa".

Rovasti Risto Santala on kirjoittanut lähes kolmekymmentä kirjaa. Kirja "Rukouksen juurilla" tutkii kristinuskon juuria ja vie lukijan Isä meidän -rukouksen pariin kertoen Jeesuksen opettaman rukouksen taustoista. Santalalta on ilmetynyt myös kirjat "Naatan kyyhkyspoika", "Elihu, vapautettu orja", "Kirkkolaivamme pohjakosketus" ja "Messiaan ateria".

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 803 katselua
  • Ensilähetys: su 23.9.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 36
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi