Profeetallinen läpimurto 2012

Piispa Joel Laurel julistaa. Järvenpään vuodenvaihteen profeetallisen konferenssin puhuja piispa Joel Laurel Tulsasta, Oklahomasta julistaa ajankohtaista sanomaa Suomelle ja koko Euroopalle Jumalan sydämeltä Pyhässä Hengessä! Musiikissa Rauli Kannikoski & Co.

Piispa Joel Laurore, Pyhän Hengen täyttämä julistaja tunnetaan apostolina ja profeettana ja hän matkustaa kansakunnissa julistuksessaan jumalallinen ja profeetallinen sanoma Jeesuksesta Kristuksesta. Hän on pastori, opettaja ja evankelista.

Piispa Laurore vierailee nyt toista kertaa Suomessa ja Järvenpäässä kansainvälisen Christ for the Nations- seurakunnan ja Järvenpään Vapaaseurakunta Arkin vieraana vuodenvaihteen molemmin puolin. Ohjelmasta tietoa www.arkki.org sekä facebook:ssa. Tulkkina tilaisuuksissa toimii pastori, evankelista, tulkki Mikko Eräkangas.

Dr. Laurore toimii mentorina ja piispana monelle seurakunnalle ja julistajalle sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Hän on Maailman Revival-temppelin perustaja jonka maailmanlaajuisen työn tukikohta on Tulsassa, Oklahomassa.

Piispa Laurorella on teologian tutkinto yliopistosta Länsi-Intian Jamaikalla ja hän on osallistunut Kaakkois Baptist Theological Seminariin Wake Forestissa North Carolinassa ja hän on suorittanut useita teologisia aineita Lontoon yliopistossa erityisen hyvin arvosanoin ja hänellä on teologian tohtorin tutkinto Logos Christian and Graduate Schools:sta.

  • 3221 katselua
  • Ensilähetys: to 29.12.2011, Taivas TV7
  • Kesto: 35 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi