Liity Nebesa TV7:n tukiryhmään

TV7:n venäjänkielinen kanava – Nebesa TV7 – perustaa tukiryhmän kaikille niille, jotka haluavat lähteä mukaan tukemaan kanavaa ja seuraamaan sen tapahtumia.

Liittymällä tukiryhmään saa neljännesvuosittain sähköpostilla ystäväkirjeen, jossa tiedotetaan kanavan kuulumisista, tapahtumista ja esirukousaiheista. Liittyminen ei velvoita mihinkään tukemiseen vaan se säilyy täysin vapaaehtoisena.

Tulevaisuudessa harkitsemme myös matkojen järjestämistä venäjänkieliseen maailmaan ja siellä toimiviin ystäväseurakuntiin.

Suuri elonkorjuu – ”Eloa on paljon, mutta työmiehiä on vähän.”

Tarvitsemme työllemme esirukoilijoita ja tukijoita! Vain yhdessä voimme suoriutua tästä valtavasta tehtävästä viedä Iloiset uutiset Jeesuksesta Nebesa TV7 kanavan avulla myös venäjänkielisiin koteihin olivatpa ne sitten idässä, Euroopassa, Kaukasuksella, Amerikassa tai Israelissa. Moderni viestintätekniikka tukee meitä ja mahdollistaa tämän muuten mahdottoman tehtävän.

Pyydämme Jumalalta, että saisimme olla herätyskellona herättämässä idän ihmisiä. Kodeissa meitä odottavat sekä vanhat että nuoret katsojat! Ilman pelastusta Kristuksessa, he hukkuvat. Ja se ei ole Jumalan tahto! Sen tähden Jeesus kehoittaa tänäänkin: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansanheimot minun opetuslapsikseni”.

Täytä alla oleva lomake ja näin liityt venäjänkielisen Nebesa TV7 kanavan tukiryhmään.