Liity Nebesa TV7:n tukiryhmään

image

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Nebesa TV7:n tukiryhmään! Täytä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle 2 kertaa vuodessa ystäväkirjeen, jossa kerromme kanavamme kuulumisia. Liittyminen ei velvoita tukemiseen, se on täysin vapaaehtoista.

Nebesa TV7 on TV7:n kanavaperheen venäjänkielinen kanava. Kanava sai alkusysäyksen Martin Jumalalta saamasta näystä, jossa Herra käski valmistella Suomen naapurimaita Suomesta lähtevään herätykseen. Kanava on kuitenkin levinnyt Venäjän sijaan sitä ympäröiviin entiseen Neuvostoliittoon kuuluneisiin maihin kuten Viroon, Latviaan, Ukrainaan ja Armeniaan. Ukrainan Poltavassa meillä on dubbaus-studio, koska venäjänkielisessä maassa ulkomaisia ohjelmia ei tekstitetä vaan ne pitää dubata eli tehdä uusi venäjänkielinen ääniraita. Armenian Vanadzoriin olemme rakentamassa parhaillaan ensimmäistä omaa tuotantostudiota.

Tulevaisuudessa harkitsemme myös matkojen järjestämistä venäjänkieliseen maailmaan ja siellä toimiviin ystäväseurakuntiin.

Suuri elonkorjuu – ”Eloa on paljon, mutta työmiehiä on vähän.”

Tarvitsemme työllemme esirukoilijoita ja tukijoita! Vain yhdessä voimme suoriutua tästä valtavasta tehtävästä viedä Iloiset uutiset Jeesuksesta Nebesa TV7 kanavan avulla myös venäjänkielisiin koteihin olivatpa ne sitten idässä, Euroopassa, Kaukasuksella, Amerikassa tai Israelissa. Moderni viestintätekniikka tukee meitä ja mahdollistaa tämän muuten mahdottoman tehtävän.

Pyydämme Jumalalta, että saisimme olla herätyskellona herättämässä idän ihmisiä. Kodeissa meitä odottavat sekä vanhat että nuoret katsojat! Ilman pelastusta Kristuksessa, he hukkuvat. Ja se ei ole Jumalan tahto! Sen tähden Jeesus kehoittaa tänäänkin: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni”.

Täytä alla oleva lomake ja näin liityt venäjänkielisen Nebesa TV7 kanavan tukiryhmään.


    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuojaa ja ehtoja sovelletaan.