Reijo Telarannan vieraana Kirsi Rostamo

Kristillisen radiokanava Radio Dein perustaja, toimittaja, Espoon seurakuntayhtymän aktivisti ja kirkolliskokouksen jäsen Kirsi Rostamo kertoo kirjastaan" Maailmaa parantamassa".

Toimittaja Kirsi Rostamo kertoo kirjassaan "Maailmaa parantamassa" omasta ratkaisustaan vaikuttaa evankeliumin levitykseen kotimaassa perustamalla Radio Dei. Tämän kristillisen radiokanavan lisäksi hän kuvailee kypsällä iällä saamansa tyttären ensimmäisiä elinvuosia. ”Maailmaa parantamassa” sisältää Kirsi Rostamon radiopakinoita. Kirjan kuvat ovat enimmäkseen perhealbumista.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 207 katselua
  • Ensilähetys: su 10.2.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 46
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi