Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Helena Rinne

Helena Rinne on perheenäiti, joka miehensä Riku Rinteen rinnalla on tehnyt laajaa koulu- ja nuorisotyötä Suomessa jo 20 vuoden ajan. Kirja "Käärmeen lumous, Arjan uskomaton tositarina" on hänen esikoisteoksensa.

Helena Rinne kuvaa kirjassaan Arja-nimisen tytön elämää koulukiusatusta päihdenuoresta uskoon tulleeksi Ariela-nimiseksi vaimoksi Israelissa. Kirja on tehty todistukseksi ja toivon tuojaksi. Se on myös vakavasti otettava varoitus nuoria uhkaavista vaaroista. Samalla Kertomus Arjasta Arielaksi on väkevä todistus evankeliumin voimasta.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 194 katselua
  • Ensilähetys: su 16.3.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 49
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi