Reijo Telarannan vieraana Kalevi Lehtinen

Pienen pojan eväät -kirja on uusi työryhmäaineisto. Kalevi Lehtisen ja E4-työryhmän Pienen pojan eväät on selkeästi kirjoitettu, keskeisimpiin uskon ja kristittynä kasvamisen kysymyksiin keskittyvä kirja.

Lisäksi se on hauskasti kuvitettu. *Pienen pojan eväät* on tarkoitettu pienryhmäaineistoksi, mutta se sopii erinomaisesti myös omakohtaiseen ja omalla aikataululla tapahtuvaan opiskeluun.

Juha Parkkinen ja Kalevi Lehtinen toteavat kirjan tavoitteita ja käyttötapoja esittelevässä johdannossa, että *evankeliumin syvällinen ymmärtäminen ja sen viestittäminen kaikilla mahdollisilla keinoilla on elämän hienoimpia oppimisen haasteita.* Pienen pojan eväät on oiva työkalu tähän!

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 177 katselua
  • Ensilähetys: su 1.6.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 54
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi