Reijo Telarannan vieraana Pekka Hämäläinen

Elämä on epäreilua? Pekka Hämäläinen on tunnettu terapeutti, kouluttaja ja kirjailija, joka on julkaissut useita alansa teoksia.

Nyt hänen kirjansa Elämä on epäreilua toteaa jo nimessään sen, mitä moni on mielessään ajatellut. Kannen jatko-otsikko Hyväksy ja anna anteeksi! neuvoo meille tietä pettymyksen ja turhautumisen tunteesta eteenpäin.

Kysymme häneltä nyt, voimmeko me todella muuttua ja löytää uuden tavan reagoida vääryyksiin, pettymyksiin ja vastoinkäymisiin.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 162 katselua
  • Ensilähetys: su 21.9.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 59
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi