Reijo Telarannan vieraana Pertti Repo

Matkalla Mooseksen seurassa. Pertti Revon kirja Minä olen on jo kokonsa puolesta matkantekijän teos. Näppärän kokoinen kirja mahtuu mukaan matkalle kuin matkalle.

Kannen alaotsikko Mietiskelyjä Mooseksen matkassa kertoo kirjan luonteen.

Alussa Pertti Repo esittelee matkasuunnitelman sekä matkaseurueen jyhkeimmän hahmon Mooseksen. Kun alkumuodollisuudet on näin hoidettu, yhteinen matka voi alkaa. Kirjan lukija saa taivaltaa neljän viikon ajan Pertti Revon opastamana sekä päivittäisten tekstien kautta Mooseksen elämästä oppien ja lukemaansa sulatellen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 263 katselua
  • Ensilähetys: su 24.8.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 57
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi