Reijo Telarannan vieraana Pekka Sartola

Huippusalaista Lähi-idästä. Pekka Sartola on tuottelias kirjailija. Hän on julkaissut Lähi-idän ja erityisesti Israelin tilanteesta useita kirjoja.

Osa niistä on ollut tietoteoksia, osa tosiasioihin perustuvia vauhdikkaita romaaneja.

Nyt hän on kirjoittanut kirjan nimeltään Top Secret, (Huippusalaista) Se vie lukijansa Lähi-idän terrorin, vakoilun ja tiedustelun maailmaan tavalla, johon meillä ei aiemmin ole ollut mahdollisuutta. Värittyneiden otsikoiden ja asenteellisten raporttien sijasta kirja tarjoaa selkeitä faktoja, arkistotietoja, kuvia, taulukoita ja analyysejä, jotka ovat enemmän kuin terveellistä luettavaa Israelin ja sen naapurien tilanteesta kiinnostuneille.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 195 katselua
  • Ensilähetys: su 19.10.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 61
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi