Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Thorleif Johansson ja Teuvo V. Riikonen

Matka Patmos-saarelle vie oman sielun saaristoihin. Mediakehitysjohtaja, toimittaja sekä visionääri Thorleif Johansson ja kirjailija, pastori sekä Savonlinnan kristillisen opiston rehtori Teuvo V. Riikonen ovat kirjoittaneet yhdessä monitasoisen kirjan "Matka jonka sain".

Kirja vie paitsi Patmos saarelle Johanssonin kauniiden kuvien välitykselle, myös ajassa taaksepäin profeetta Joonaan matkalle. Idyllinen saari vie matkailijan oman sielun maisemiin mietiskelemään ja näkyjä näkemään, kuten kerran karkoitetun apostoli Johanneksen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 77 katselua
  • Ensilähetys: su 14.12.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 65
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi