Reijo Telarannan vieraana Seppo Löytty

Rovasti Seppo Löytty on kirjoittanut kirjan "Rukous on". Löytty tarjoaa lukijalleen monipuolisesti rukouksen aarteita ammentaen tehtävistään lähetyskentällä, kirkossa, eri järjestöistä ja kansainvälisistä kontakteista.

Rovasti Seppo Röytty on kirjoittanut kristityn elämän perustasta kirjassaan "Rukous on". Kirjassa matkaa rukouksessa tehdään ajallisesti kuin maantieteellisestikin. Seppo Löytty arvostaa kirkkoisien perintöä, pureutuu Raamatun rukouksiin ja tekee rukouslöytöretkiä aina Afrikkaan saakka. Löyttyn kirja on kuin suuri seikkailumatka rukouksen avaraan maailmaan.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 134 katselua
  • Ensilähetys: su 4.1.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 66
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi