Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Ilkka Puhakka

Sukkia ja Sanaa Venäjän vankiloihin. Kansan Raamattuseuran evankelista Ilkka Puhakka on kirjoittanut valoisasti kutsumuksestaan ja työstään vankiloissa kirjassaan "Mitä silmät ei nää".

Ilkka Puhakka on jo viidentoista vuoden ajan tehnyt säännöllisiä vierailuja Venäjän- ja Itä-Euroopan vankiloihin. Puhakka kuvailee myönteisellä tavalla raapaisevia olosuhteita ja synkkiä asioita, joita hän on saanut työtovereidensa kanssa kohdata vankiloissa. Matkakertomukset vievät meille täysin tuntemattomaan vankien ja vartijoiden maailmaan, jota Puhakka kuvailee uskomattoman elävästi. Suomalaisten naisten kutomilla villasukilla on tärkeä rooli tässä vankien sielujen pelastustyössä.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 136 katselua
  • Ensilähetys: su 8.2.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 69
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi