Reijo Telarannan vieraana Pirkko Jalovaara

Terve elämä jokaiselle. Pirkko Jalovaara käsittelee sielunhoidollisessa kirjassaan "Terveempää elämää" henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Jalovaara vakuuttaa lukijoilleen, että rakkaus, terveys , järjestys ja kiitollisuus kuuluvat jokaisen ihmisen elämään. Rukous on se pelasturengas, johon meidän on syytä tarttua, mikäli jokin elämän perustuksista puuttuu. Rujkous on se voima, joka pitää meidät oikealla elämäntiellä. Jalovaaran kirja on käytännöllinen ja raamatullinen opas jokaiselle kulkijalle.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 107 katselua
  • Ensilähetys: su 11.1.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 67
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi