Reijo Telarannan vieraana Päivi Niemi

Viisi itsetunnon rakennuspalikkaa. Päivi Niemi tuo kirjassaan "Itsetunnon rakennuspalikoita" vuosien kokemuksensa annin evankelistana, sielunhoitajana ja kouluttajana.

Kirjassa selvitetään aluksi itsetunnon merkitys pohjakartoituksen ja pehmeiden paikkojen tunnistamisen avulla. Entinen parturikampaaja Päivi Niemi kertoo, mitkä asiat rikkovat itsetuntoa ja miten ihmiset hakevat apua vääristä paikoista. Evankelista Päivi Niemi tuo kirjassaan oman elämänsä tarinan rohkealla ja koskettavalla tavalla esille. Kirjan toisessa osassa itsetuntoa rakennetaan yhdessä viiden rakennuspalikan avulla.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 241 katselua
  • Ensilähetys: su 16.11.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 63
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi