Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Vieraana Maarit ja Timo Aro-Heinilä

Kristitty on kutsuttu kasvuun. Ajatus siitä, että kristityn tulisi kasvaa uskossaan, vaelluksessaan ja Kristuksen tuntemisessa, löytyy Raamatusta hyvin selkeänä useammastakin paikasta. Toim.Reijo Telaranta.

Maarit ja Timo Aro-Heinilä Nokia Missiosta ovat kirjoittaneet kirjasarjaa, joka tarjoaa eväitä kristittynä kasvamiseen. Sarja ensimmäinen osa on saanut nimen *Uudelle polulle, Kristityn startti*. Se on oppikirja, jossa Raamatun teksteihin lujasti ankkuroituen käydään läpi mm. uudestisyntyminen, pelastusvarmuus, synti, sanan voima, rukous ja kaste. Mukana on myös harjoitustehtäviä ja mietittäviä kysymyksiä.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 237 katselua
  • Ensilähetys: su 17.8.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 56
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi