Teuvo V. Riikonen

Savonlinnan kristillisen opiston rehtori, kirjailija ja pastori Teuvo V. Riikonen rohkaisee lukijoitaan kirjallaan "Armollinen erämaa".

Kirjailija Riikosen teos "Armollinen erämaa" on kirjoitettu kaikille hengelliseen erämaahan joutuneille, niille, joista mikään ei enää oikein tunnu miltään. Erämaahan joutunut kohtaa itsensä uudella tavalla, saa mahdollisuuden kasvuun ja voi löytää armollisen Jumalan aivan uudella tavalla. Kirja toimii kompassina ja eväspakettina elämän erämaa-kokemuksessa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 252 katselua
  • Ensilähetys: la 11.9.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 103
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi