Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Petri Välimäki

Petri Välimäki on pastori ja rehtori, jolla on vankka sielunhoidollinen ote ihmiselämän haasteisiin. Hänen "Tartu elämään" -teoksensa auttaa vaikeuksien kyykyttämiä ihmisiä uudelleen jaloilleen.

Pteri Välimäki vakuuttaa lukijan olevan arvokas kirjallaan "Tartu elämään" . Kun auttajalla on itsekin kokemusta kärsimyksestä, hän on inhimillisempi auttaja kuten Jeesuskin oli. Aikamme vakava sairaus on masennus. Se voi saada alkunsa myös riittämättömyyden tunteesta. Jumalan armossa kaikki voivat elää kutsumustaan todeksi. Jeesus on hyvä perusta elämälle.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 393 katselua
  • Ensilähetys: su 21.2.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 92
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi