Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Tapio Puolimatka

Kasvatustieteen Tohtori, Valtiotieteen Tohtori ja professori Tapio Puolimatka on kirjoittanut kirjan " Tiedekeskustelun avoimuuskoe". Hänellä on runsas akateeminen kirjallinen tuotanto.

Tapio Puolimatka on kirjoittanut kirjansa "Tiedekeskustelun avoimuuskoe" ennenkaikkea lukiolaiselle. Tiedeyhteisöt etsivät imagonluonnissaan eri rahoituskanavia, mutta nuoret lukiolaiset ovat avoimia totuuden etsijöitä. Tieteen kentällä on vallalla myös ateistisia näkemyksiä ja osa tiedemiehistä näkee kristinuskon harhana. Kirjailija itse korostaa tiedemiehenä uskon merkitystä Jumalaan.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 423 katselua
  • Ensilähetys: su 25.4.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 96
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi