Riku Rinne

Suomalainen nuorisoevankelistan, laulajan ja kirjailijan Riku Rinteen kirja " Kohti kirkkaampaa kruunua " kuvaa Kruunukalusteen perustajan liikemies Kauko Salmelan elämänkerran.

Riku Rinteen kirja " Kohti kirkkaampaa kruunua" Kauko Salmelan elämästä iloitsee tämän huonekalukauppiaan kokemasta pelastuksesta ja elämän siirtymisestä kohti taivasta. Kauko Salmela kasvoi uskossaan, otti osaa seurakuntansa asioiden hoitamiseen ja kävi uskonsa varassa läpi monenlaisia vastoinkäymisiä.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 108 katselua
  • Ensilähetys: su 2.5.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 97
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi