Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Salme Blomster

Toimittaja, terapeutti ja kirjailija Salme Blomster on kirjoittanut kirjan "Kärsimys". Kirjan synty oli Jaumalan vastaus hänen rukouksiinsa.

Salme Blomsterin kirja "Kärsimys" kuvaa että kärsimyksessäkin miellä voi olla usko ja luottamus Jumalaan. Kuilun pohjallakaan emme ole yksin. Meitä kannattelevat Jumalan kädet. Murehtiminen lisää ahdistusta. Tuomitseminen kuuluu Jumalalle. Salme Blomster kokee, että kärsimyksen kautta olemme osana Kristuksen kärsimykseen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 445 katselua
  • Ensilähetys: la 7.8.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 100
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi