Ari Puonti

Pastori, sielunhoidon kouluttaja, uskonnon ja psykologin opettaja Ari Puonti Aslan ry:stä on kirjoittanut kirjan "Suhteesta siunaukseen, -Homoseksuaalisuus, terapeuttinen sielunhoito ja Raamattu".

Kirjassaan ”Suhteesta siunaukseen” Ari Puonti esittelee homoseksuaalisuudesta tehtyjä tutkimuksia. Niin sanotun sateenkaariliikkeen synty ja historia kansainvälisesti ja meidän maassamme käydään kirjassa läpi perusteellisesti.
Kirja käsittelee myös kirkon sisällä käynnissä olevaa keskustelua homosuhteiden siunaamisen perusteista.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 640 katselua
  • Ensilähetys: la 4.9.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 102
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi