Johanna ja Juha Tanska

Luomuviljelijäpariskunta kirkkoherra Juha Tanska ja pastori Johanna Tanska Kymin seurakunnasta ovat kirjoittaneet kirjan " Silitä kissaa, Hengellisiä harjoituksia hengästyneille".

Johanna ja Juha Tanska ovat kirjoittaneet kirjan " Silitä kissaa, Hengellisiä harjoituksia hengästyneille". He kirjoittivat kirjan hengellisistä harjoituksista, joita voi suorittaa arjen keskellä. Luomu- ja hengen hedelmien viljelijöinä he ovat löytäneet tavan selvitä kiireestä ja stressistä. Kirja on kirjoitettu osaksi ekumeenisessa luostarissa Pohjois-Italiassa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 605 katselua
  • Ensilähetys: la 9.10.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 105
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi