Seppo Jokinen ja Leena Lehtinen

Tällä kertaa vieraana tavataan tunnettu sielunhoitaja sekä evankelistan vaimo, jonka päiväkirjamerkinnät ovat päätyneet heidän yhteiseen kirjaansa " Mietteitä kahden kesken".

Pastori ja terapeutti Seppo Jokinen julkaisi miete-, rukous- ja päiväkirjan jota evankelistan vaimo Leene Lehtinen täytti omilla muistiinpanoillaan. Näin syntyi vuorovaikutuksessa uusi tuunattu kirja. Seppo Jokisen mietteet ja rukoukset sekä Leena Lehtisen herkät ja rohkean henkilökohtaiset päiväkirjamerkinnät tarjoavat lukijalle mielenkiintoista luettavaa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 628 katselua
  • Ensilähetys: la 14.8.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 101
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi