Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Tommy Hellsten

suomalainen teologi, terapeutti, kouluttaja ja kirjailija Tommy Hellstenin uusin kirja on nimeltään "Pysähdy, olet jo perillä, 12 oivalluksen polku". Kirjassa painotetaan läsnäolon tärkeyttä ja hitauden vaalimista.

Tommy Hellstenin kirja "Pysähdy, olet jo perillä" muistuttaa meitä kehityksen kiihtyvän vauhdin oravanpyörästä, mistä olisi tervettä pysähtyä. Voimme kokea olevamme perillä jo nyt ilman lisäsaavutuksia. Läsnäolo, itsensä tiedostaminen ja toisten kohtaaminen ovat tärkeitä asioita. Aikamme suurin puute on rakkaus, joka on evankeliumin sanoma!

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 319 katselua
  • Ensilähetys: su 28.3.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 94
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi