Eeva-Liisa Heroja

Eeva-Liisa Heroja on hyvinkääläinen erityisopettaja. Hänen "Tämän päivän ilo" -teoksensa kulkee kuvin ja vähin sanoin Jumalan askelissa.

Eeva-Liisa Heroja kertoo ammentaneensa teoksensa runouden kahdeksan päivän retriitistä ja kiteyttää, että Kristus on meidän ilomme. Esa Hämäläisen kuvat ja lukujen alkuun Psalmeista lainatut raamatunkohdat elävöittävät kirjoittajan pelkistettyjä runoja. Mietelmien viestit ovat syvältä koskettavia ja monella tavalla puhuttelevia.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 164 katselua
  • Ensilähetys: su 24.1.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 91
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi