Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Riitta Lemmetyinen

Luostarista Akasia-säätiön työntekijäksi siirtynyt Riitta Lemmetyinen on kirjoittanut kirjan "Anna sydän avara, Toivon ja rohkaisun tarinoita". Uusi tarinakirja antaa toivoa ja rohkaisua, jota aikamme kaipaa.

"Anna sydän avara, Toivon ja rohkaisun tarinoita" -teos alkaa hauskasti. Se kritisoi hauskan tarinan muodossa kristittyjen välisiä oppiriitoja ja raja-aitoja. Pari vuotta sitten ilmestyi Riitta Lemmetyisen kirja ”Suurempi kuin sydämeni, Uskon ja toivon tarinoita”. Tarina on ihmiskunnan vanhin opetuksen muoto.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 358 katselua
  • Ensilähetys: su 17.1.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 90
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi