Vieraana Anna-Liisa Valtavaara

"Huolena huolehtiminen" on teologi, kirjailija, kouluttaja ja luennoitsija Anna-Liisa Valtavaaran uusin kirja. Se auttaa kaikkia murehtijoita. Hän on myös kirjoittanut kirjan "Kiltteydestä kipeät".

Anna-Liisa Valtavaara kysyy lukijoilta. Paljonko sinulla on repussasi huolia? Millaista huolien ja murheitten taakkaa kenties raahaat mukanasi? Huolehtimalla elämän pituutta ei pidentää, voi vain lyhentää. Monien ihmisten elämä pyörii muutamien ongelmien ympärillä. On myös ihmisiä jotka pelkäävät sekä elämää että kuolemaa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 362 katselua
  • Ensilähetys: su 20.12.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 89
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi