Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Sakari Orava

Tarja Lappalaisen kirjoittama kirja "Urheilukirurgi Sakari Orava meillä ja maailmalla" kertoo yhdestä maailman kuuluisimmista urheilukirurgeista.

Oravan potilaina ovat olleet huippu-urheilijat eri puolilta maailmaa aina Japania ja Australiaa myöten. Vaikka Sakari Oravalla on valtavasti tietoa ja kokemusta, niin työssään hän turvautuu jatkuvasti Jumalan apuun. Hän valmistautuu leikkauksiin rukoillen. Kirja osoittaa, että tieto ja usko voivat elää sulassa sovussa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 222 katselua
  • Ensilähetys: su 25.10.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 85
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi