Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Hannu Vuorinen

Suomen Vapaakirkon uudeksi kirkkokunnanjohtajaksi on valittu Hannu Vuorinen. Hänen "Henkeä älkää sammuttako "-teoksensa on ajankohtainen puheenvuoro ja erinomainen raamattutunti Pyhästä Hengestä.

Vuorisen kirjassa tarkastellaan Pyhän Hengen työtä ja merkitystä seurakunnan elämän ja kasvun lähteenä. Hän ankkuroi opetuksensa tiiviisti Raamatun sanaan. Koko seurakunta perustuu Pyhän Hengen läsnäololle. Karismaattistenkin kristittyjen joukko on kirjava. Yhteistä kaikille on Pyhän Hengen merkityksen ja työn korostaminen.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 93 katselua
  • Ensilähetys: su 23.8.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 81
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi