Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Timo Eskola

Teologi Timo Eskola on Uuden Testamentin eksegetiikan tutkija ja dosentti Helsingin yliopistosta. Hän on kirjoittanut kirjat "Ateistit alttarilla" ja "Antikristuksen apostolit".

Timo Eskolan kirjassa "Ateistit alttarilla" käsitellään pappeja ja piispoja joiden tekstit ja puheet hylkäävät kirkon uskonopin. Uskon koetinkivenä on siis Jeesus. Kirja "Antikristuksen apostolit" on historiallinen katsaus filosofi Nietschestä amerikkalaiseen piispa Spongiin. Molemmissa kirjoissa esitetään joukko epätavallisia ajatusmalleja.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 145 katselua
  • Ensilähetys: su 11.3.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 22
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi