Reijo Telarannan vieraana Pia Perkiö

Diankoni, virsisanoittaja, runoilija, toimittaja ja kirjailija Pia Perkiö on julkaissut noin 50 kirjaa mm. "Tullaan kohdatuksi, kuulluksi" ja "Aavistus aamusta, enkeleistä".

Pia Perkiön sanoittamat virret ”Kosketa minua Henki” (VK 125) ja ”Ylitse kaikkien rajojen” (VK 429) ovat tulleet tunnetuiksi ja suosituiksi. Kirjoja hän on julkaissut vuodesta 1978 lähtien puolen sataa. Hänen mukaansa käyttölyriikan on avauduttava ensimmäisellä lukukerralla. Usein hän tekee kirjoja yhteistyössä valokuvaajan tai kuvittajan kanssa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 171 katselua
  • Ensilähetys: su 18.2.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 19
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi