Reijo Telarannan vieraana Cristoffer Perret

Kustantaja Cristoffer Perret kertoo kustantamastaan kirjasta " Intohimoinen elämä". Se sisältää kahden pastorin vuoropuhelun.

Kirjassa "Intohimoinen elämä" brittipastori Mike Green ja amerikkalainen pastori Walt Kallestad keskustelevat ratkaisun hetkistä. Elämän tienhaaran kairos-hetkiä varten he ovat kirjoittaneet kirjan, jossa opetuslapsina lukijat voivat kasvaa Jeesuksen kaltaisiksi. Kustantaja Cristoffer Perret on koostanut kirjan yhteyteen opiskelupaketin lisäämällä työkirjan ja opetus-CD:n.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 70 katselua
  • Ensilähetys: su 18.3.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 23
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi