Reijo Telarannan vieraana Anna-Mari Kaskinen

Sanoittaja, runoilija ja kirjailija Anna-Mari Kaskinen on kirjoittanut teoksia ja lauluja. Niitä on julkaistu mm. seuraavilla kielillä: Englanti, kiina, norja, ruotsi, saksa, tanska, unkari, venäjä, viro.

Kirjailija Anna-Mari Kaskinen on kirjoittanut yli 70 kirjaa sekä lapsille, että aikuisille. Ohjelmassa esitellään kirjat : "Vaarallista jäätelöä", "Kun pelottaa", "Ensimmäinen rukouskirjani", "Armosi on suurempi kuin elämäni" ja "Runomeri". Hän on kirjoittanut myös tusinan messuja.
Runot käsittelevät paljon kiitosta ja rukousta.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 307 katselua
  • Ensilähetys: su 25.2.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 20
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi