Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Vieraina Markku Koivisto ja Timo Aro-Heinilä

Karismaattisen Nokia Mission johtaja, pappi, teologian tohtori Markku Koivisto on kirjoittanut kirjan "Harhaoppinen pappi" yhdessä luterialisen papin ja toimittajan Timo Aro-Heikkilän kanssa.

Markku Koiviston ja Timo Aro-Heikkilän kirja "Harhaoppinen pappi, Suomen kirkon etsikkoaika" sisältää kuvauksen Koivistosta tehdystä kantelusta Tampereen hiippakunnan tuomiokapituliin. Prosessi kesti vuosia ja päättyi Koiviston eroon. Koiviston mielestä ihmisten tulisi tulla uskoon, jotta he voisivat kasvaa uskossa seurakunnassa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 158 katselua
  • Ensilähetys: su 1.4.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 25
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi