Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Päivi Räsänen

Lääkäri, kansanedustaja ja kirjailija Päivi Räsänen on kirjoittanut kirjan "Mitä maksaa ihmishenki?" yhdessä terveyssosiologi, dosentti Markku Myllykankaan kanssa.

Päivi Räsäsen kirja "Mitä maksaa ihmishenki?" on koottu kirjeenvaihdosta yhdessä Markku Myllykankaan kanssa. Se käsittelee terveydenhuollon eettisiä kysymyksiä kuten eutanasiaa. Räsäsen toinen kirja "Päivien ketjusta - uskosta ja arjesta" kertoo hänen suhteestaan Luojaan ja Jeesukseen sekä perheeseensä rakkauden tuottajana.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 301 katselua
  • Ensilähetys: su 25.3.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 24
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi