Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Teuvo V. Riikonen

Kirjailija, pastori ja Savonlinnan kristillisen opiston rehtori Teuvo V. Riikonen esittelee uusimman kirjansa "Minä, vain minä".

Kirjailija Teuvo V. Riikonen on vuonna 2006 julkaissut kolme kirjaa. Hän on ollut mukana noin 20 kirjan tekemisessä. Kirjan "Minä vain minä" nimi pohjautuu Raamatussa profeetta Sefanian kirjaan 2:15. Kirjan tarkoitus on herättää yhteiskunnassa eettistä keskustelua, sillä elämme uusitsekkäässä ajassa.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 60 katselua
  • Ensilähetys: su 19.11.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 6
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi